Neuropsykologisk coaching & mentaltræning

Chase din excellence gennem neuropsykologisk coaching & mentaltræning. Du vil avancere fra et begrænset mindset til et udviklende mindset.

Tankens kraft og de ting du fortæller dig selv, bliver synlige i din adfærd og hvordan du ser verden og dig selv – det kan manifestere sig som din sandhed.

Mennesker hjernevasker dem selv hver dag med de fortællinger de gentager og som de bliver mødt af fra samfundet og folk omkring dem. Når du bliver bevidst om dette, vil du forstå at den såkaldte sandhed kommer fra menneskers overbevisninger om verdenen.
Den gode nyhed er at du kan ændre måden du ser dig selv og verden på ved at ændre dine egne overbevisninger. Det kan gøres gennem coaching og mental træning, hvor din vanetækning bliver udfordret og ændret.

Nogle tanker er nemmere for dig at få, fordi du har trænet det hele dit liv. Gennem mental træning skaber vi nye magnetiske vanetænkninger der støtter dig ved at nedbryde de gamle neurale spor og skabe nye.

Hvad er Neuropsykologisk coaching?

Formålet med neuropsykologisk coaching er at designe nye neurale spor i din hjerne der vil støtte dig i at opnå dine mål.

Som din coach vil jeg støtte dig i at ændre dit mindset og se muligheder som du ikke havde tænkt på før.

Du vil blive styrket til at gøre ting du ikke troede var muligt, og den eneste betingelse er at du er klar på en forandring. Metodikken er spørgsmåls-baseret og som din coach vil jeg guide dig gennem spørgsmål i den retning du har brug for, så du kan opnå dine mål.

Der er ikke noget emne/problem der er for lille eller stort, da alt kan blive bragt op i coaching-rummet, som både er trygt og fortroligt.

Jeg ser på det store billede når det kommer til din livssituation og støtter dig i at tage handling mod dit mål. Jeg vil udfordre dig til at se forskellige perspektiver og kigge indad, for at få en bedre selvforståelse, da integrationen er en del af løsningen.

Efter hver session vil du få en opgave så du kan udforske de nye perspektiver du har fået i sessionen.
Coaching er en proces, så det er essentielt at have mindst et par sessioner, alt afhængig af hvor mange mål du vil arbejde på. En session varer 60 minutter.

Vil du arbejde med mental træning?

Hvordan du kommer i gang

Alt afhængig af om du ønsker at arbejde med et personligt mål eller et mere generelt mål er der forskellige muligheder. Du kan vælge en af pakkerne i min webshop hvis du har interesse for et af emnerne jeg tilbyder der.

Hvis du vil have et skræddersyet mentaltræningsprogram og et ambitiøst samarbejde, kan du booke mig til neuropsykologiske coaching sessioner, der vil give mig en indsigt i dine behov og derefter vil du få mentaltræningsprogrammer der matcher de specifikke mål du har.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål.

En anerkendt forskningsbaseret form for træning, der hjælper dig med at realisere din hjernes største potentiale, når det kommer til præstation og dine daglige tanker og mønstre.

Ord stimulerer din underbevidsthed gennem forslag, og når du befinder dig i en dybt afslappet tilstand (alfa- eller teta-tilstand), er din hjerne modtagelig over for disse ord og forslag. Den tilstand, din hjerne er i under mental træning, fjerner det kritiske filter, og derfor er du mere åben for forslag. Dette vil skabe nye neurale mønstre/spor i din hjerne og erstatte de gamle med en bedre og mere støttende tænkemåde.

Denne form for træning er blevet brugt inden for eliteidræt i adskillige år og har gang på gang vist sig at virke. Den dokumenterede effekt taler for sig selv, og der er en grund til, at det er et "must-do", hvis du vil præstere på det højeste niveau inden for sport.
Dog er mental træning IKKE KUN for atleter, men faktisk for alle der er åbne for et ændret liv og mindset.

Mentaltræning kan anvendes til præstation og til at nå et specifikt mål inden for alle områder af dit liv, men også blot for at optimere din mentale sundhed.

Du lytter. Du prioriterer omkring 15 minutter til at sidde eller ligge ned, lukke dine øjne og lytte til lyden af musik og tale. Dette kan gøres gennem en lydfil, som du modtager og lytter til selv eller i en live mental træningssession med mig.

Nogle ting vil let ændre sig, mens andre kræver at du fortsætter med at prioritere mentaltræning. Dette afhænger af om dine omgivelser "træner" og opretholder de gamle mønstre, du ønsker at ændre. Jo mere du prioriterer det, jo hurtigere vil ændringen ske, og det tager kun omkring 15 minutter pr. mental træning. Når du starter et specifikt program, skal du sørge for at fortsætte med det i flere uger - og hvis du derefter ønsker at arbejde med noget andet, kan du begynde at lytte til en anden mentaltræningsfil. Jo mere du øver dig på noget, jo bedre bliver du til det - og det gælder også for mentaltræning i sig selv!

Udover at ændre dit tankesæt og forbedre din mentale sundhed ved at prioritere en pause og dig selv, er der ingen bivirkninger. Du kan dog begynde at mærke, hvordan din krop har det, og det kan nogle gange være overvældende, hvis du er en person med en travl hverdag, og du aldrig tjekker ind på dig selv og hvordan du har det. Dette kan føles ubehageligt, men det er et skridt i den rigtige retning, når det kommer til at forbedre din generelle sundhed og retning i livet.

Du prioriterer det. Det er op til dig, om du vil sidde eller ligge ned under mentaltræning - det samme gælder for åbne eller lukkede øjne. Det er dog vigtigt at dine omgivelser tillader dig at fokusere på at lytte og tage en pause i cirka 15 minutter. Jeg anbefaler at lukke dine øjne og enten sidde eller ligge et behageligt og stille sted, hvor du ikke bliver afbrudt. Nogle mennesker oplever at falde i søvn, men det har stadig en effekt, da din underbevidsthed stadig lytter. Hvis mentaltræningen kræver at du visualiserer noget specifikt omkring et mål, er det optimalt at du ikke sover, men befinder dig i en theta- eller alpha-tilstand.

Hvis dine tanker er alle steder, er det OK. Det vigtigste er at acceptere den tilstand, du er i under mentaltræningen. Intet er forkert, og så længe du prioriterer at lytte til det, gør du det rigtigt.

Fordi du tager både din fysiske og mentale sundhed alvorligt. Især i dag, hvor stress og depression udgør et stort problem for vores mentale sundhed i samfundet.

Desuden, hvis du er en ambitiøs person der ønsker at opnå mål i dit private liv eller arbejdsliv, vil mentaltræning utvivlsomt støtte dig i at nå dette.

Hvis du er en konkurrencepræget idrætsudøver? Det giver sig selv, at hvis du prioriterer mentaltræning vil det have effekt på din udholdenhed og præstation. Læs mere under "For Atleter".

Nogle af årsagerne til at starte mental træning...

HVIS DU VIL VIDE MERE

Previous slide
Next slide

Jeg er partner på en coachingskole, hvor jeg underviser kommende ICI-coaches.

Jeg er medvært på podcasten”Befri Dig Selv For Stress” med en ny episode hver anden uge.

Jeg sidder i bestyrelsen i den danske forening for mentaltrænere – BDMT

En uforpligtende snak

Jeg er altid åben for en uformel og uforpligtende snak, hvis du har nogle spørgsmål eller er nysgerrig på mine produkter/services. Udfyld formularen herunder og jeg vil kontakte dig!