Personlig træning

Hvorfor arbejde med en personlig træner?

Her er en række grunde til, hvorfor folk vælger at have en personlig træner:

Chase din excellence og bliv den stærkeste version af dig selv. For mig handler det om meget mere end personlig træning - det handler om empowerment.

Hvorfor vælge at arbejde sammen med mig?

Jeg er ikke kun personlig træner, jeg er en passioneret nørd som er specialiseret i at arbejde med mennesker, og deres mål og drømme. Jeg har rejst rundt omkring i verden i forbindelse med CrossFit og jeg elsker sport og at udfordre mig selv både fysisk og mentalt.

Som din personlige træner, vil jeg støtte dig i at udløse dit største potentiale og jeg vil udfordre dig til at vokse og give den stærkeste version du kan blive.
Jeg er både dedikeret, ambitiøs og legende i min tilgang og igennem vores samarbejde vil din personlige chase blive både en lærerig og sjov proces.

Med afsæt i min solide baggrund inden for såvel personlig træning som neuropsykologisk coaching, vil du opleve en reel chase mod excellence sammen med mig.

Vi vil fokusere på dine specikke mål og jeg vil skræddersy dine træningssessioner, så du når dem.

Mine kompetenceområder:

Funktionel træning

Styrketræning

Løfteteknik

CrossFit

Boksning begynder/let øvet

Kostvejledning

Du kan læse mere om min baggrund her

Du kan finde mig her:

En uforpligtende snak

Jeg er altid åben for en uformel og uforpligtende snak, hvis du har nogle spørgsmål eller er nysgerrig på mine produkter/services. Udfyld formularen herunder og jeg vil kontakte dig!